ga('send', 'pageview');
Monday , January 18 2021
Home / Uncategorized / Melira παιδότοπος-cafe- διοργάνωση party στο Παλαιό Φάληρο
Melira παιδότοπος-cafe- διοργάνωση party στο Παλαιό Φάληρο

Melira παιδότοπος-cafe- διοργάνωση party στο Παλαιό Φάληρο

Ένας χώρος που συνδυάζει τη διασκέδαση των παιδιών με τη δική σας χαλάρωση !
Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίζουν με ασφάλεια και οι γονείς τους -μόνοι ή και με την παρέα φίλων τους-, έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους. Το Melira καταφέρνει και συνδυάζει αρμονικά όλες τις ηλικίες και παρέες! Στεγαζόμαστε στον τελευταίο όροφο του Εμπορικού κέντρου «Ηλιοτρόπιο», στα σύνορα Ν.Σμύρνης και Π.Φαλήρου και ήδη μετράμε 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Αντλώντας έμπνευση και αγάπη από τα δικά μας παιδιά δημιουργήσαμε έναν χώρο ζεστό, ευχάριστο και προπάντων πολύ φιλικό. Η ασφάλεια των παιχνιδοκατασκευών, η επίβλεψη των παιδιών από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, η καθαριότητα του χώρου, και η ποιότητα των προϊόντων που παρέχουμε είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας ξεχωρίζουν!

δείτε το βίντεο:

Εκπαιδευτικά προγράμματα-παιχνίδια
Το Melira σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, οργανώνοντας group για θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, ζωγραφική και κατασκευές που στόχο έχουν την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, των κοινωνικών και των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας τους.

Δημιουργική απασχόληση
Η δημιουργική απασχόληση βοηθά στην υγιή ανάπτυξη των νοητικών, κοινωνικών και ψυχικών δεξιοτήτων των παιδιών. Η νηπιακή και η παιδική ηλικία είναι η ηλικία κατά την οποία τα παιδιά απορροφούν τα καινούρια ερεθίσματα, χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους, κατακτούν την κοινωνικότητα και μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση.

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Γονέων
Η συμβουλευτική δεν είναι ένα «μάθημα», ούτε μία σειρά συμβουλών. Στις συνεδρίες οι γονείς φέρνουν προς συζήτηση τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το παιδί και γίνεται προσπάθεια να δοθεί ένα νόημα στη συμπεριφορά του. Ο ειδικός προσφέρει συχνά μία νέα «ματιά» ανοίγοντας εναλλακτικούς δρόμους θεώρησης και αντιμετώπισης του παιδιού από τους γονείς του. Αλλάζοντας στάση οι γονείς, αλλάζει και το παιδί, αφού σε κάθε οικογένεια, υπάρχει αλληλεπίδραση των μελών της.

Κύρια αίθουσα (290τ.μ.)
Η κύρια αίθουσα είναι κλιματιζόμενη, με συνεχή ανανέωση του αέρα, πεντακάθαρη και απόλυτα ασφαλής! Υπάρχουν περιμετρικά τεράστια παράθυρα, χαρίζοντας στο χώρο άπλετο φυσικό φως. Η αίθουσα περιλαμβάνει αναψυκτήριο, καθιστικό για τους συνοδούς και παιχνιδοκατασκευές!

Μικρή βεράντα (60τ.μ.)
Το Melira έχει λύση και για τους γονείς που καπνίζουν! Τη μικρή βεράντα μας, που μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους. Περιμετρικά της βεράντας, υπάρχουν παράθυρα για να μπορούν οι γονείς να παρακολουθούν τη μεγάλη αίθουσα όπου παίζουν τα παιδάκια τους.

Μεγάλη βεράντα (250 τ.μ.)

Την άνοιξη και το καλοκαίρι στη μεγάλη βεράντα, οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ, το ποτό ή κάποιο από τα γευστικά σνακ, ακούγοντας χαλαρή μουσική. Επίσης, η όμορφη βεράντα μας, είναι ο χώρος όπου οι γονείς μπορούν να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους στα πάρτυ των παιδιών τους.

Σε όλα τα parties προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ: Οι προσκλήσεις, τα σερβίτσια φαγητού και τούρτας, απεριόριστος χυμός για όλα τα παιδιά, ο στολισμός του χώρου με μπαλόνια καθώς και έμπειρο προσωπικό για τη επίβλεψη και απασχόληση των παιδιών. Για αναλυτική ενημέρωση επιπρόσθετων προσφερομένων ειδών αναψυκτηρίου, εστίασης καθώς και για κάθε άλλη διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας!
info: Ελ. Βενιζέλου 235, Π. Φάληρο, τηλ. 2109881951-6977700712

Check Also

=========================Αγρίνιο… Η πόλη, χτισμένη δίπλα στον ποταμό Αχελώο…

Το Αγρίνιο είναι πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αποτελεί την έδρα του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.